Vad är kostnaden för en överviktsoperation?

Aleris Obesitas är en privat mottagning. Du bekostar hela operationen själv. Priset du betalar för fetmaoperationen är 77.000 kr, varav 500 kr betalas vid konsultationsbesöket.

I priset ingår förutom själva ingreppet/överviktsoperationen, även:

  • Konsultation hos kirurg och dietist innan operation
  • Informationsmaterial
  • Fri tillgång under 2 år till vår Baribuddy-app som bland annat innehåller information om vad du bör hålla reda på före- och efter din operation, appen fördelar ut information till dig precis vid rätt tidpunkt i form av push-notiser
  • Tillgång till ansvarig kirurg
  • Övernattning på vårdavdelning
  • Uppföljning under 5 år efter operationen

Bruttolöneavdrag

Går din arbetsgivare med på det kan du använda bruttolöneavdrag för att betala din överviktsoperation (fetmaoperation). Läs mer om bruttolöneavdrag på Skatteverkets hemsida. 

Rent konkret innebär löneväxling, eller bruttolöneavdrag, att företaget står för operationen mot att du under en period får en lägre lön. Du betalar (i enlighet med lagen) mindre skatt på de pengar som går till operationen och för arbetsgivaren innebär det ingen extra kostnad. Både du och din arbetsgivare tjänar på att investera i en bättre hälsa för dig. Prata med din närmaste chef eller HR-chefen på din arbetsplats. Bruttolöneavdrag/löneväxling gäller även egenföretagare.

Resebidrag

Bor du mer än 7 mil utanför Stockholm erbjuder vi dig ett resebidrag på max 1500 kr. Ring oss för mer information.

Finansiering via Human Finans

I samarbete med Human Finans erbjuder Aleris Obesitas delbetalning av din överviktsoperation. Kontakta dem direkt för mer information.

Kontaktuppgifter till Human Finans
Telefon: 08-560 201 15
Öppettider: 9 – 17 
E-post: info@humanfinans.se

Kontakta mig om överviktsoperation