Infomöte Överviktskirurgi

Kostnadsfritt informationsmöte kring överviktsoperationer Kom och träffa oss som kommer vara med dig på din resa till ett hälsosammare liv. Vi kommer under två timmar att prata kring övervikt och möjligheten med operation och vad du kan förvänta dig innan, under och efter.

Så går ett informationsmöte till

Våra informationsmöten är till för att ge dig mer kunskap om övervikt, hur det uppstår och vad vi kan göra för hjälp dig till ett hälsosammare liv. 

Vi går igenom vad en gastric bypass och gastric sleeve operation innebär. Du får möjlighet att ställa dina frågor till vårt team av kirurgläkare, dietist och sjuksyster. 

Mötet är kostnadsfritt, men vi vill att du anmäler dig, ring oss eller anmäl dig via formuläret nedan.

I samband med informationsmötet kan du som redan vet vad du vill göra för operation boka in dig på en konsultation med kirurgläkare.

 

Kommande informationsmöten 

Räkna med att avsätta 3 timmar till detta tillfälle. Vi går igenom vad övervikt är och varför det är så svårt, och för många omöjligt, att på egen hand gå ner i vikt och hålla vikten. Vår dietist kommer att gå igenom hela processen; vad vi förväntar oss av dig innan och efter operation och hur en operation förändrar ditt liv för alltid. Du kommer att få träffa kirurgläkare som tar dig igenom de två ingreppen gastric sleeve och gastric bypass. Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor under hela tillfället. 

 

Malmö

Aleris Plus Malmö Arena
Vån 4 (ingången bredvid Malmö Arena)
Hyllie Stationstorg 2

 

Göteborg

Aleris specialistvård Axesshuset 

Södra Allégatan 6 (i Hagaområdet)

Om du åker kollektivt kan du ta spårvagnen till hållplats Hagakyrkan eller Järntorget. Kör du bil finns det goda parkeringsmöjligheter i garaget i Axesshuset. 

 

Stockholm 

Aleris Plus Sabbatsbergssjukhus 

Dalagatan 9, 2tr

 

Anmäl dig här till kostnadsfritt infomöte

15 platser INSTÄLLT TILLSVIDARE PGA CORONAVIRUS

Välj datum och tid