Konsultation med läkarbedmöning av Kirurgläkare

Välkommen! Ditt besök börjar med en inledande information av vårt team. Därefter träffar du vår sjuksköterska enskilt för mätning och vägning. Efter det sätter du dig ner med mig Joacim Öhrn eller någon av mina kirurgkollegor för ett enskilt samtal och för din medicinska bedömningen.

Du är nu insatt i vad en operation innebär såväl gällande förberedelser som hur själva ingreppet gastric sleeve och gastric bypass går till. Du vet att det är ett steg till ett hälsosammare liv och du vill nu diskutera med oss utifrån just dina behov vad detta betyder för dig i din vardag, kanske har du frågor kring diet eller är osäker på vilken av de två ingreppen som är mest relevant för dig.

Vi vet att din historia är speciell för dig och att du har tankar och funderingar som du vill dela med oss privat. I detta möte mäter och väger du dig, vi kikar på din hälsoenkät och i slutet av mötet så bokar vi, om du är redo, in en tid för operation.

 

Malmö

Bokningsbara dagar för konsultation. 

 

2 december 

Aleris Plus Malmö Arena
Vån 4 (ingången bredvid Malmö Arena)
Hyllie Stationstorg 2

 

Stockholm 

Bokningsbara dagar för konsultation. 

18 November 

Aleris Plus Sabbatsbergssjukhus 

Dalagatan 9, 2tr 

 

Boka konsultation med Kirurgläkare 

För dig som vill boka en privat konsultation med kirurgläkare antingen en telefonkonsultation eller personligt möte på kliniken vänligen ring vår co-ordinator Christel på  070 080 86 42.