Skip to Content

Överviktsoperationer i Malmö

Hos oss på Aleris Obesitas blir du väl omhändertagen av några av Europas ledande kirurger som tillsammans med vårt högspecialiserade team har erfarenhet av flera tusen överviktsoperationer. Vårt mål med varje operation är att erbjuda en trygg vårdkedja från första besök tills dess att du är färdigbehandlad. Arbetsmetodiken som vårt team utvecklat är ständigt föremål för studiebesök från hela världen, då den på bästa sätt optimerar patientsäkerheten.

Vi utför både överviktsoperationer i offentlig regi på Centralsjukhuset i Kristianstad och privat i Malmö. Vår mottagningsverksamhet bedrivs i huvudsak i Malmö oavsett om du kommer  till oss på remiss eller som privatbetalande.

Välkommen till oss!

Aleris Obesitas Malmö Arena

Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Före, under och efter din överviktsoperation i Malmö

Så går det till - steg för steg hos Aleris Obesitas Malmö

Här berättar vi hur det går till från första konsultationsbesöket hos kirurgen, vad som händer före operationen och hur det blir efter operationen.

Läs mer >

Kostråd före och efter en överviktsoperation

Aleris dietist hjälper dig

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din viktnedgång och hitta ett sunt och hållbart ätbeteende som är anpassat efter dig och din vardag. Aleris dietist hjälper dig både före och efter överviktsoperationen.

Mer om råden >

Mottagning inför gastric bypass eller gastric sleeve i Göteborg

Vårt mobila team med läkare, dietist och sjuksköterska besöker regelbundet Göteborg och erbjuder nybesök med läkarbedömning  inför en gastric bypass eller gastric sleeve-operation.

Läs mer >

Back to top