Skip to Content

Överviktsoperationer i Malmö

Vi är en privat mottagning som finns i Malmö, Hyllie och vi välkomnar dig med ett BMI på 30 och uppåt. Vi utför Gastric sleeve och Gastric bypass-operationer.
Vårt mål med varje operation är att erbjuda en trygg vårdkedja från första besök tills dess att du är färdigbehandlad efter ett års uppföljning.

 

Välkommen till oss!

 

Aleris Obesitas Malmö Arena
Hyllie Stationstorg 2, 
215 32 Malmö

 

Förändringar inom den offentliga Obesitaskirurgin!

Sedan 2009 har Region Skåne haft avtal med Aleris när det gäller obesitaskirurgisk sjukvård. Avtalet har nu upphört och Aleris utförde sin sista offentligt finansierade operation 2019-03-28.

Det innebär att eventuella nya patienter som söker via remiss inte kan bli opererade i Aleris regi utan vi hänvisar alla patienter till kirurgmottagningen i Landskrona. https://vard.skane.se/lasarettet-i-landskrona/mottagningar-och-avdelningar/kirurgimottagning/ 
Nuvarande läkarteam, operationspersonal och avdelningspersonal kommer i en övergångsperiod att vara anställda av Region Skåne, på Centralsjukhuset i Kristianstad, där obesitasoperationer fortsatt kommer att ske i samverkan med Landskrona.

För er som är opererade av Aleris, offentligt som privat, kommer uppföljning att ske som planerat på vår mottagning i Hyllie. Dr Hjörtur Gislason med team har fortsatt ansvar för denna uppföljning.

Aleris kommer fortsätta med privata operationer tillsammans med vårt befintliga läkarteam på Aleris i Stockholm

Har du några övriga frågor skicka oss gärna ett mail alerisplus@aleris.se eller ring till oss på
010-16 90 000. 

 

 

 

Före, under och efter din överviktsoperation i Malmö

Så går det till - steg för steg hos Aleris Obesitas Malmö

Här berättar vi hur det går till från första konsultationsbesöket hos kirurgen, vad som händer före operationen och hur det blir efter operationen.

Läs mer >

Kostråd före och efter en överviktsoperation

Aleris dietist hjälper dig

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din viktnedgång och hitta ett sunt och hållbart ätbeteende som är anpassat efter dig och din vardag. Aleris dietist hjälper dig både före och efter överviktsoperationen.

Mer om råden >

Mottagning inför gastric bypass eller gastric sleeve i Göteborg

Vårt mobila team med läkare, dietist och sjuksköterska besöker regelbundet Göteborg och erbjuder nybesök med läkarbedömning  inför en gastric bypass eller gastric sleeve-operation.

Läs mer >

Back to top