Skip to Content

Kostnadsfria informationsmöten i Malmö & Göteborg

Våra informationsmöten är till för att ge dig mer kunskap om övervikt och varför det är så svårt att hålla vikten efter en bantning. Vi pratar också om vad en gastric bypass och gastric sleeve operation innebär och du får möjligheten att ställa dina frågor till vårt team.

Våra informationsmöten är till för att ge dig mer kunskap om övervikt och varför det är så svårt att hålla vikten efter en bantning.

Vi går igenom vad en gastric bypass och gastric sleeve operation innebär och du får möjligheten att ställa dina frågor till vårt team. Du får också träffa en av våra tidigare patienter som berättar sin historia. Vi bjuder på kaffe, te och frukt. Ta gärna med dig en anhörig eller vän.

Mötet är kostnadsfritt, men vi vill att du anmäler dig, ring oss eller skicka ett e-post meddelande via formuläret nedan. Om du redan bestämt dig för att du vill operera dig kan du istället boka in dig på en konsultation med läkarbedömning.

Följande datum finns tillgängliga för allmänna informationsmöten:

Malmö

6 mars 2019 kl 17.30

Aleris Obesitas Malmö Arena
Vån 4 (ingången bredvid Malmö Arena)
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö 

 

Göteborg

27 mars 2019 kl 12.30

Centralhuset Konferens 

Nils Ericsonplatsen 4 (gemensam ingång med First Hotel G från utsidan av  centralstationsbyggnaden)                                                                                                 

411 03 GöteborgFöre, under och efter din överviktsoperation i Malmö

Så går det till - steg för steg hos Aleris Obesitas Malmö

Här berättar vi hur det går till från första konsultationsbesöket hos kirurgen, vad som händer före operationen och hur det blir efter operationen.

Läs mer >

Kostråd före och efter en överviktsoperation

Aleris dietist hjälper dig

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din viktnedgång och hitta ett sunt och hållbart ätbeteende som är anpassat efter dig och din vardag. Aleris dietist hjälper dig både före och efter överviktsoperationen.

Mer om råden >

Back to top