Louise

louise-1200x700.jpg

”…Många skulle nog beskriva mig som en stark och positiv person och många i min närhet har sagt att de blir förvånade när jag nu berättat om min livslånga kamp mot min vikt, dålig självkänsla och ångest kring mat och kropp"

Louise från Malmö opererades hos oss i oktober 2017. Såhär skrev hon på sitt Instagram-konto @livmedsleeve

”…Många skulle nog beskriva mig som en stark och positiv person och många i min närhet har sagt att de blir förvånade när jag nu berättat om min livslånga kamp mot min vikt, dålig självkänsla och ångest kring mat och kropp.

För så är det.

Sedan ca 13 års ålder har mestadelen av en dags timmar handlat om att jag inte duger, att jag är ful och otillräcklig. Att jag är tjock och det kommer aldrig ändra sig. Provat allt, precis som många av er andra, och allt funkar fint… Ett tag och sen… Ja ni vet!

Opererades med en gastric sleeve

För ca 1 år sedan fick jag nog. Tänkte att ni jä-lat måste jag få hjälp. Var på VC och fick en vända med Saxenda som inte fungerade. Sedan gick jag till bästa @aleris_obesitas och träffade någon som såg rakt igenom mig, och som hjälpte mig på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Fick reda på varför jag var tjock och varför jag aldrig lyckats sluta vara tjock (ghrelinceller osv).

Opererades med gastric sleeve hos Aleris Obesitas 18/10 2017.

Just nu -27 kg och cirka 30 i BMI (började på 39) som det förändrat mitt liv och mitt mående. Älskar att minska i vikt men det är faktiskt rätt sekundärt. Bästa är; INGEN matångest, aldrig tankar på att jag inte duger, känner mig stark och frisk. Älskar livet (det gjorde jag dock innan också). Orkar mer, klarar mer, älskar mig själv mer.

Så; mer överviktsoperationer åt folket! I alla fall åt dem som känner som jag: Jag är beredd att göra ett hårt jobb för resten av mitt liv men som äntligen får den hjälp i arbetet som jag fått och alltid önskat! Kram på er alla…”

/Louise