Naggie

naggie1200x700.jpg

Från Biggest loser till överviktsopererad – läs Naggies egna ord.

4 september, 2017

Det här fina inlägget fick vi på Instagram igår från @naggienaggie, som är opererad hos oss och som tidigare varit med i Tv-programmet Biggest Loser.

Världens bästa@aleris_obesitas har varit med mig sedan dag 1 sedan jag bestämde mig för att genomföra min Gastric bypass. De hade världens bästa team som hjälpte mig, innan, under och efter operationen.

Många undrar varför jag gjorde en operation?

Jag kan bara tala för mig själv, efter många års kamp med vikten, alla slags dieter, jojo bantning, t.o.m Biggest loser så orkade jag inte med den konstanta kampen mot mina hungerkänslor. Så fort jag kände hunger förlorade jag den jävla kampen, gång på gång. Så fort jag kände att jag var hungrig var det över, jag förknippar ” att vara hungrig ” men något så psykiskt jobbigt från min barndom då jag hellre SVALT än att vara hemma med en psykiskt sjuk far som slog mig gul och blå. Ibland fanns det faktiskt ingenting att äta hemma heller… Så detta med att ” hitta balans ” är och förblir en evig kamp.

Men efter den fantastiska hjälp som jag fick från Aleris Obesitas kliniken i Malmö försvann ju 80% av de hungerkänslorna jag känt och haft panikångest och dåligt mående över. Idag mår jag inte bara fysiskt, utan psykiskt SÅÅÅÅ mycket bättre pga den hjälp och den operationen jag valde att göra. Det var mitt val, ett stort och tufft val, men är så otroligt glad och nöjd att jag gjort det, jag blev så underbart omhändertagen!! Jag var så rädd då jag aldrig opererats innan eller varit under narkos men ni var så otroligt snälla och fina då ni fick mig att känna mig trygg. Speciellt hos det bästa teamet som gett mig alla verktyg och hjälp efter operationen. Ni är bäst Aleris Obesitas ! Allt från kirurg, narkosläkare, sjuksköterskor, undersköterskor till dietisten Joanna! Ni är fantastiska!

/Naggie