Kostnadsfria informationsmöten i Stockholm

1200x700_Föredrag.gif

På våra informationsmöten vill vi ge dig mer kunskap om övervikt och varför det är så svårt att hålla vikten efter en bantning. Vi berättar också om vad en gastric bypass och gastric sleeve innebär och du får möjlighet att ställa dina frågor till våra läkare och dietist.

Vi går igenom vad en gastric bypass och gastric sleeve operation innebär och du får möjligheten att ställa dina frågor till vårt team. Vi bjuder på dryck och frukt. Ta gärna med dig en anhörig eller vän.

Mötet är kostnadsfritt, men vi vill att du anmäler dig, ring, maila eller fyll i formuläret nedan. Vill du istället ha ett enskilt möte är du självklart även välkommen att boka en personlig konsultation.

Telefon: 08-615 05 50 
E-post: obesitas@aleris.se

Följande datum finns tillgängliga för allmänna informationsmöten:
- Tyvärr finns inga datum inbokade för tillfället men du är varmt välkommen att boka en individuell konsultation med läkare. Det kan du göra här på vebben genom att trycka på knappen "boka" uppe i det högra hörnet eller genom att fylla i formuläret nedan. Du kan självklart alltid även ringa oss på 08-615 05 50 eller maila till obesitas@aleris.se om du vill boka tid eller bara har några frågor. 

 

Adress:
Aleris Obesitas Stockholm
Sabbatsbergs sjukhus
Dalagatan 9 2 tr
113 61 Stockholm

 

Anmäl dig här!

Fyll i formuläret