Skip to Content

Personlig läkarkonsultation i Stockholm

Under konsultationen får du all information du behöver om överviktsoperationer och du får möjlighet att ställa dina frågor direkt till läkaren. Läkaren bedömer om du är medicinskt redo för en överviktsoperation och tillsammans bestämmer ni vilken operationsmetod, gastric sleeve eller gastric bypass, som är bäst för just dig.

Under konsultationen får du all information du behöver om överviktsoperationer. Du får möjlighet att ställa dina frågor direkt till läkaren och vi går igenom en checklista som kartlägger din tidigare sjukhistoria, medicinering, blodprovsvar mm.

Läkaren bedömer om du är medicinskt redo för en överviktsoperation och ni bestämmer tillsammans vilket ingrepp, gastric sleeve eller gastric bypass, som är bäst för just dig. Efter läkarkonsultationen får du träffa vår sjuksköterska som bokar en operationstid och ger dig all praktisk information du behöver.

En vecka innan överviktsoperationen kontaktar vi dig och säkerställer att allt fungerar och att du känner dig välinformerad och trygg inför ingreppet.

Telefonkonsultation

Om du bor långt utanför Stockholm eller av annan anledning har svårt att komma till ett konsultationsbesök erbjuder vi även telefonkonsultation. Samtalet med läkaren avgör om det räcker eller om det ändå krävs ett läkarbesök.Joacim Öhrn

Joacim Öhrn

Kirurg, medicinsk ansvarig

Stockholm

Fredrik Hesselvik

Narkosläkare

Stockholm

Bengt Orrenius

Kirurg

Stockholm

Josefine Jonasson

Josefine Jonasson

Dietist

Stockholm

Susanne Lönnå

Leg. sjuksköterska

Stockholm

Cecilia Falck Kortfitsen

Narkossjuksköterska

Stockholm


Före, under och efter din överviktsoperation i Stockholm

Så går det till - steg för steg hos Obesitas Stockholm

Här berättar vi hur det går till från första konsultationsbesöket hos kirurgen, vad som händer före operationen och hur det blir efter operationen.

Så går det till >

Back to top